STOR TEST: iPod-anlegg

Trenger du et anlegg til iPod eller annen MP3-spiller? Vi har testet 10 forskjellige varianter.

Publisert
Sist oppdatert

I gamle dager hadde man radio i stua, og man lyttet på radio. Noen ganger andektig, andre ganger ivrig engasjert og noen ganger irritert. Men radio var et viktig informasjonsrør ut i den store verden. Det var - og het - en "mottaker", og hele familien tok samlet i mot det som ble sendt.

Videreutvikling av teknologien ga oss perioden med stereoanlegg og platespiller i stua og etter hvert kassetter og Walkman. Da ble lydopplevelse en privat affære, og MP3-fenomenet med små spillere i alle mulige varianter har styrket dette enda flere hakk.

Men det er situasjoner hvor man gjerne vil dele musikkopplevelsen med andre, eller slippe å sitte med øreplugger/hodetelefoner. Hva slags høyttaleranlegg skal man da velge?

Mange alternativer

Det finnes uhorvelig mange typer musikkanlegg, og alle kan kobles til en MP3-spiller bare man har den rette overgangskabelen.

I denne testen har vi sammelignet anlegg beregnet på iPod i praktisk talt alle utgaver, men de aller fleste kan også brukes med andre MP3-spillere. Forskjellen er at du bare setter iPoden opp i dokken, mens andre MP3-spillere må kobles til med passende kabler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer