TEST: Xiaomi MI TV 4S 55"

Stor TV på lavbudsjett

Xiaomi er kjent for å gi deg mye for pengene. Mi TV 4S er en for eksempel en 55-tommer TV til under 5000 kroner. Men hvor god er den egentlig? Vi har testet.

MYE BRA: TV-en kan blant annet skilte med god innsynsvinkel og full Google-pakke. Video: Bjørn Eirik Loftås, Dinside.no Vis mer
Publisert

Det er ikke så ofte vi tester skikkelig billige TV-er. Som regel kjører vi samletester på TV-er til rundt 10.000 kroner, og tar også gjerne inn noen spydspisser fra de store produsentene også, for å se hvordan teknologien stadig løftes til nye høyder.

For mange er ikke dette så interessant. De ønsker seg en TV med stort bilde til lavest mulig pris. Bilde- og lydkvalitet er kanskje ikke så viktig når TV-en stort sett brukes til nyhetssendinger og barne-TV?

Under 5000 kroner for 55 tommer

Men er det mulig å få en TV som også er ålreit med hensyn til kvalitet og funksjoner, selv om man har et stramt budsjett? Ta for eksempel dagens testprodukt, modellen Mi TV 4S fra kinesiske Xiaomi. Denne LED-bakbelyste LCD-TV-en får du til 4990 kroner hos Multicom, og den er dermed blant de aller rimeligste 55-tommerne på markedet.

Billigst er den derimot ikke. TCL har en modell som fås til 3990 kroner hos Elkjøp. Den har imidlertid vært på markedet siden 2018, og det er vanlig at TV-er i denne prisklassen er enkle modeller som har vært på markedet en stund.

Det som skiller MI TV 4S fra de fleste, er at den er utstyrt med fullblods smartTV-funksjonalitet, nærmere bestemt Android TV fra Google. Det kan være et stort pluss for mange. Mer om det siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer