PlayStation Plus:

Store endringer

Her er det du trenger å vite om hva som skjer med PlayStation Plus om en måned.

BLIR NY: 23. juni endrer Sony på sin PlayStation Plus-tjeneste. Foto: Shutterstock / NTB
BLIR NY: 23. juni endrer Sony på sin PlayStation Plus-tjeneste. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten 50 millioner PlayStation-eiere abonnerer også på PlayStation Plus. Tjenesten lar deg spille mot andre over nettet, lar deg lagre spill i nettskyen og gir deg rabatter i spillbutikken, samt et par-tre gratis spill hver måned.

Tidligere i år varslet Sony at de ville slå sammen PlayStation Plus-tjenesten med sin PlayStation Now-tjeneste, en slags «Netflix for spill».

Når den nye PlayStation Plus-tjenesten lanseres, vil PlayStation Now altså bli innlemmet og legges ned som en frittstående tjeneste.

Når lanseres nye PlayStation Plus?

Den nye tjenesten ble lansert i Asia (bortsett fra Japan) mandag, og Sony sikter seg ut 23. juni som lanseringsdag her i Europa. I mellomtida slippes den i Japan 2. juni og Amerika 13. juni.

Essential, Extra og Premium

Den nye tjenesten er delt opp i tre nivåer:

Essential: Tilsvarer den eksisterende PlayStation Plus-tjenesten. Om du fortsatt har gjenværende tid av PlayStation Plus-abonnementet ditt i dag, vil du fortsette med Essential-utgaven.

Extra: Her får du de samme fordelene som i Essential, men i tillegg får du tilgang på å laste ned og spille inntil 400 PS4- og PS5-spill (se lenger ned).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.