PlayStation Plus:

Store endringer

Her er det du trenger å vite om hva som skjer med PlayStation Plus om en måned.

BLIR NY: 23. juni endrer Sony på sin PlayStation Plus-tjeneste. Foto: Shutterstock / NTB
BLIR NY: 23. juni endrer Sony på sin PlayStation Plus-tjeneste. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten 50 millioner PlayStation-eiere abonnerer også på PlayStation Plus. Tjenesten lar deg spille mot andre over nettet, lar deg lagre spill i nettskyen og gir deg rabatter i spillbutikken, samt et par-tre gratis spill hver måned.

Tidligere i år varslet Sony at de ville slå sammen PlayStation Plus-tjenesten med sin PlayStation Now-tjeneste, en slags «Netflix for spill».

Når den nye PlayStation Plus-tjenesten lanseres, vil PlayStation Now altså bli innlemmet og legges ned som en frittstående tjeneste.

Når lanseres nye PlayStation Plus?

Den nye tjenesten ble lansert i Asia (bortsett fra Japan) mandag, og Sony sikter seg ut 23. juni som lanseringsdag her i Europa. I mellomtida slippes den i Japan 2. juni og Amerika 13. juni.

Essential, Extra og Premium

Den nye tjenesten er delt opp i tre nivåer:

Essential: Tilsvarer den eksisterende PlayStation Plus-tjenesten. Om du fortsatt har gjenværende tid av PlayStation Plus-abonnementet ditt i dag, vil du fortsette med Essential-utgaven.

Extra: Her får du de samme fordelene som i Essential, men i tillegg får du tilgang på å laste ned og spille inntil 400 PS4- og PS5-spill (se lenger ned).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer