Store høstspill fra Electronic Arts

Årets spillhøst vil nok en gang by på et enormt antall stortitler. Mandag kveld tittet vi på tre viktige spill fra Electronic Arts – Soul Calibur 2, SSX 3 og Need for Speed: Underground, og her er våre førsteinntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at høsten og førjulstider er den perioden i året det kommer flest spill til alle plattformer. Det er mye vi gleder oss til, og gleden var selvsagt stor da vi fikk muligheten til hands-on-testing av flere av Electronic Arts kommende spill.

Riktignok har vi allerede sett på både Soul Calibur II, SSX 3 og Need for Speed: Underground ved flere anledninger tidligere, blant annet på E3-messen, men denne gangen fikk vi bedre tid og mer komplette versjoner av spillene.

Det beste slåssespillet hittil?

Soul Calibur II er definitivt den store attraksjonen for alle interessere i gode slåssespill. Oppfølgeren til Dreamcast-spillet fra 1999 er allerede tilgjengelig i Japan, kommer i USA 26. august og i Europa 26. september.

Soul Calibur II er et klassisk slåssespill som ikke gjør noen store forsøk på å revolusjonere sjangeren. Vi har et stort utvalg av fargerike karakterer, som inkluderer svake, men kjappe kvinnelige skikkelser, tunge og kraftige menn og noen ikke helt menneskelige personligheter. Som tidligere utgaver er også dette Soul Calibur-spillet basert i middelalderen, og det gjenspeiles i våpenutvalget, klesstilen og brett. Spillet har flere enkeltspillermodi, først og fremst vanlig Arcade-modus samt Weapon Master-modus, som er selve hjertet i singleplayer-delen. Det er der du får vite historien bak karakterene og låser opp de mange hemmelighetene.Til tross for den tilsynelatende gode enkelspillerdelen, er det naturligvis i flerspillermodusen moroa finnes. Det er ved å spille mot en levende motstander at spillmotoren kan testes og utforskes. Og Soul Calibur II skuffer absolutt ikke. Vekten legges på strategi, ikke overveldende kombinasjoner, og våpen er et svært viktig element. Slåssingen flyter ekstremt bra, og karakterene er svært balanserte, med tydelige fordeler og ulemper. Det eneste som skuffer litt er de generelt flate og lite innovative brettene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer