Store protester mot Facebook

Eier alt du har lastet opp - selv etter at du har slettet brukerprofilen din.

Publisert
Sist oppdatert

Tusenvis av brukere rømmer nå Facebook fordi de har endret bruksvilkårene; de såkalte Terms of Service.

Disse bruksvilkårene har vi tidligere gått i sømmene på DinSide - i artikkelen "Og dette skrev du under på?" så vi på en rekke aspekter ved bruksvilkårene som var kritikkverdige; spesielt at alt du lastet opp til Facebook ble Facebooks eiendom.

En av de mest hårreisende sidene ved kontrakten var punktet om at denne kontrakten var et levende dokument og kunne forandres uten forvarsel.

Kontrakten er endret - som avtalt.

Det skjedde i går - tidligere var følgende avsnitt å finne i bruksvilkårene:You may remove your User Content from the Site at any time. If you choose to remove your User Content, the license granted above will automatically expire, however you acknowledge that the Company may retain archived copies of your User Content.

Oversatt:Du kan fjerne ditt brukerinnhold fra nettstedet når enn du måtte ønske. Hvis du velger å fjerne innholdet, blir lisensen også automatisk bli ugyldig, men du godtar at selskapet har arkiverte kopier av ditt brukerinnhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer