Storskjerm på nesa

Nå er det duket for ny storskjerm på nesa fra Olympus. Selskapet har nå kommet med en forbedret versjon av Eye-Trek-brillene, med modellen FMD-700. Med to skjermer foran øynene skal det visuelle inntrykket tilsvare en 52 tommers skjerm sett fra to meters hold!

Storskjerm på nesa
Publisert

Olympus Eye-Trek FMD-700 er et sett briller med en liten skjerm foran hvert øye. Hver av skjermene har en oppløsning på 180.000 piksler, og i følge Olympus har de en teknologi som gjør at dette økes til 720.000 piksler. Dette gir et inntrykk av å stå to meter fra en 52 tommers skjerm med meget skarpt bilde.

Brillesettet har også to små høyttalere som skal gi en følelse av surround-lyd. Hele utstyret veier kun 105 gram (uten ledningen til tilkoblingsboksen), og det skal ikke være ubehagelig å se på en hel spillefilm med brillene på.

Eye-Trek FMD-700 kan, i motsetning til forgjengeren FMD-200, kobles direkte til PCen. Dermed får du muligheten til å for eksempel spille spill eller se PCen krasje på storskjerm.

Trådløse muligheter

Olympus kan også levere tilleggsutstyr som gjør Eye-Trek trådløs. Da får du også en fjernkontroll som kan brukes sammen med brillene og senderen, så du virkelig kan sitte på verandaen og se på TV.

Fjernstyring fungerer slik at du kan velge opptil fire forskjellige kanaler på TVen, uavhengig av hva de andre ser på. Da er det bare å sette seg ute og se på fotball, mens familien sitter inne og ser på såpeopera. Aldri mer TV-krangel?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer