Storslepp fra Casio

Casio lanserer ikke mindre enn 5 nye kompaktkameraer i forkant av årets Photokina.

Publisert
Sist oppdatert

Det er blitt mange kameranyheter på DinSide i det siste, tidligere denne uken rapporterte vi om om nyheter fra Fujifilm, Pentax og Canon. Alt er med andre ord slik det skal være, like før åretst Photokina-messe.

Denne gangen er det Casio som slår på stortrommen, og lanserer fem nye modeller, hvorav fire i den populære Exilim-familien.

EXILIM Pro EX-P700 - 7,2 megapiksler

Den nye toppmodellen i Exilim-familien har fått sort kamerahus, et 4x optisk Canon objektiv (tilsv 33-132 mm), og bildebrikke på 7,2 megapiksler. I tillegg til bilder med høy oppløsning kan du ta opp På baksiden sitter en 2" LCD. Selve kameraet måler 97.5(W) x 67.5(H) x 45.1(D) og veier 225 g, riktignok uten batteri og minnekort.

Kameraet skal være klart til å ta bilder 2 sekunder etter at det er skrudd på, og skal i følge Casinus reagere omtrent momentant på utløseren, takket være rask autofokus. Autofokus skifter automatisk til makro dersom motivet er nært nok (inntil 10 cm).

Kameraet har en rekke manuelle innstillinger, i tillegg til helautomatikk og hele 27 forhåndsprogrammerte innstillinger. Et innebygd hjelpesystem skal dessuten gi deg tips og råd under fotograferingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer