Storslepp fra Casio

Casio lanserer ikke mindre enn 5 nye kompaktkameraer i forkant av årets Photokina.

Publisert
Sist oppdatert

Det er blitt mange kameranyheter på DinSide i det siste, tidligere denne uken rapporterte vi om om nyheter fra Fujifilm, Pentax og Canon. Alt er med andre ord slik det skal være, like før åretst Photokina-messe.

Denne gangen er det Casio som slår på stortrommen, og lanserer fem nye modeller, hvorav fire i den populære Exilim-familien.

EXILIM Pro EX-P700 - 7,2 megapiksler

Den nye toppmodellen i Exilim-familien har fått sort kamerahus, et 4x optisk Canon objektiv (tilsv 33-132 mm), og bildebrikke på 7,2 megapiksler. I tillegg til bilder med høy oppløsning kan du ta opp På baksiden sitter en 2" LCD. Selve kameraet måler 97.5(W) x 67.5(H) x 45.1(D) og veier 225 g, riktignok uten batteri og minnekort.

Kameraet skal være klart til å ta bilder 2 sekunder etter at det er skrudd på, og skal i følge Casinus reagere omtrent momentant på utløseren, takket være rask autofokus. Autofokus skifter automatisk til makro dersom motivet er nært nok (inntil 10 cm).

Kameraet har en rekke manuelle innstillinger, i tillegg til helautomatikk og hele 27 forhåndsprogrammerte innstillinger. Et innebygd hjelpesystem skal dessuten gi deg tips og råd under fotograferingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.