Starfield lanseringsdato:

Storspill får lanseringsdato

Det første E3-showet til Xbox etter oppkjøpet av Bethesda.

STARFIELD: Se den første traileren til Starfield – Bethesdas kommende RPG satt til verdensrommet. Spillet lanseres til Xbox Series X og S og PC i 2022. Vis mer
Publisert

Mens fotball-EM ruller og går på TV-en, avholdes verdens største spillmesse E3 i digitale kanaler.

På grunn av coronasituasjonen ble fjorårets E3 avlyst, men i år avholdes den igjen. Dog i virtuelt format, slik som andre messer det seneste året, men heldigvis er flere av bransjens giganter på plass.

Deriblant Xbox, som avholdt sitt 90-minutter lange spillshow i går kveld norsk tid, der de viste frem det ene spillet etter det andre.

Starfield

Blant de mest etterlengtede spillene, er Bethesdas «Starfield» som nå er Xbox-domene etter at Microsoft i fjor kjøpte Bethesda og samtlige tilhørende studioer.

«Starfield» er Bethesdas første nye serie på 25 år og er et sci-fi-rollespill satt 300 år frem i tid. Under gårsdagens E3-show slapp Xbox den første teasertraileren til spillet, som du kan se øverst i saken.

Videoen avslører ikke stort annet enn at det er satt til verdensrommet, som du vil kunne utforske når spillet lanseres 11. november 2022.

Etter Microsofts oppkjøp av Bethesda har det vært spekulasjoner om spillene forblir multiplattform eller om de blir eksklusivt til Xbox på konsoll, men også kommer til PC. I går la Xbox den ballen død ved å avsløre at «Starfield» blir konsolleksklusivt til Xbox Series X og S, som betyr at PlayStation-spillerne må se langt etter denne lanseringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer