Horizon Zero Dawn

Storspill gratis til PlayStation

Har du ikke kjøpt det kritikerroste actioneventyret fra 2017, bør du laste det ned nå.

HORIZON ZERO DAWN: Sonys Play at Home-kampanje inkluderer den komplette utgaven av storspillet. Foto: Guerilla Games
HORIZON ZERO DAWN: Sonys Play at Home-kampanje inkluderer den komplette utgaven av storspillet. Foto: Guerilla Games Vis mer
Publisert

Som en del av Sonys Play at Home-kampanje har du så langt kunnet laste ned 10 spill til PlayStation 4, som inkluderer PlayStation VR-titler, og i dag utvides initiativet med det som så langt er rosinen i pølsa.

Nå kan kritikerroste «Horizon Zero Dawn Complete Edition» lastes ned gratis til PlayStation 4 og PlayStation 5, og du trenger ikke å være PlayStation Plus-kunde for å benytte deg av tilbudet, som varer frem til 15. mai.

Actioneventyret «Horizon Zero Dawn» ble lansert i 2017 og bak står Sony-studioet Guerilla Games. Spillet er satt til fremtiden og her følger man den unge jegeren Aloy som utforsker en verden som domineres av (skumle?) maskiner.

Det er ett av mange storspill til PlayStation 4 og har solgt over 10 millioner kopier. På nettsiden Metacritic, som slår sammen anmeldelser fra hele verden til en vektet poengsum fra 0-100, har spillet svært gode 89 poeng.

Spillet er også tilgjengelig på PC, men det er PlayStation 4-versjonen, som også kan spilles på PlayStation 5, som er gratis å laste ned i PlayStation Store.

«Complete Edition» inkluderer spillutvidelsen «Frozen Wilds» og en digital kunstbok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer