Cyberpunk 2077

Storspillet slaktes – spillerne tilbys refusjon

CD Projekt Red lover bot og bedring for «Cyberpunk» på PlayStation 4 og Xbox One.

CYBERPUNK 2077: Et av årets storspill både hylles og slaktes. Foto: CD Project Red
CYBERPUNK 2077: Et av årets storspill både hylles og slaktes. Foto: CD Project Red Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter flere utsettelser ble «Cyberpunk 2077», som er et av årets mest høyprofilerte spill, lansert 10. desember forrige uke.

Spillet har totalt sett blitt hyllet av spillpressen og ligger i skrivende stund på 90 poeng av 100 mulige på anmelderdatabasen Metacritic. Gode tall til tross, lanseringen har ikke bare vært en dans på roser for utvikleren CD Projekt Red.

For den scoren gjelder PC-versjonen. Ser du på brukertilbakemeldingene på PlayStation 4 og Xbox One, er ståa annerledes.

På Xbox One har har «Cyberpunk 2077» en «User Score» 3,7 poeng av 10 mulige. På PlayStation 4 er det enda verre: 2,8 poeng.

Tilbakemeldingene gir déjà vu til fjorårets «Anthem».

Beklager PS4- og Xbox One-versjonen

Blant annet har «Cyberpunk 2077» fått mye kritikk med hvordan spillet ser ut og spilles på. Spillnettstedet Gamer.no omtaler det som «et teknisk mageplask».

Spesielt har spillet fått kritikk for hvordan det kjøres på PlayStation 4 og Xbox One. Opplevelsen har rett og slett vært dårlig og langt under forventningene på de to plattformene.

I en uttalelse beklager CD Projekt Red hvordan spillet oppleves på PS4 og Xbox One.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer