Sony WH-1000XM5 lansert:

– Største forbedring til nå

Nå lover Sony at det skal bli mer tyst i ørene enn noen gang.

NY TOPPMODELL: WH-1000XM5 tar over showet for WH-1000XM4, men lar forgjengeren leve videre. Foto: Pål Joakim Pollen
NY TOPPMODELL: WH-1000XM5 tar over showet for WH-1000XM4, men lar forgjengeren leve videre. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Sony har akkurat trukket sløret av en ny modell i deres berømte 1000X-serie. Dette blir den femte modellen i serien og har derfor «M5» til slutt i produktnavnet.

Helt siden de lanserte det første paret i 2016, MDR-1000X, har Sony fått svært mye skryt, både av oss på DinSide og fra andre, for å tilby hodetelefoner med markedsledende støydemping og svært gode egenskaper ellers.

Annet enn en femmer på terningen til WH-1000XM2, har de tre andre modellene fått full pott på DinSides terning.

Erstatter ikke WH-1000XM4

Det er snart to år siden Sony lanserte WH-1000XM4, men den modellen vil, ifølge representanten vi snakket med i forkant av lanseringen, fortsette å eksistere side om side med den nye toppmodellen.

Samtidig kunne Sonys utsendte informere om at forskjellen i støydemping fra M4 til M5 var den største til nå. Det lover godt for deg som liker å ha det stille når du hører musikk. Eller om du ikke hører musikk.

Vi har mottatt WH-1000XM5 til test, men er ikke riktig klare til å gi vår dom ennå, blant annet siden støtten i appen kom så seint som på tirsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer