Støy og ytelse

Publisert
Sist oppdatert

Ingen av PCene var støydempet med akustiske hjelpemidler som støymatter osv.Alle PCene hadde vifter både på hovedkort og grafikkort i tillegg til prosessor og strømforsyning. I tillegg var alle bortsett fra PCen fra Netshop utstyrt med kabinettvifte.

Støynivået var ganske likt på alle maskinene. Det var noe forskjell i karakter, men ingen var spesielt sjenerende.

Vi vil karakterisere støynivået som middels. Plasserer du PCen under skrivebordet er det ganske greit. Setter du den på pulten ved siden av skjermen, så blir det ikke like hyggelig.

Ytelse

Siden både prosessor og grafikkprosessoren er den samme, er det ikke store forskjeller i ytelsen denne gangen.

Produsentene av grafikkort har gjerne sine egne små vrier på referansedesignet, men det er grenser for hvor mye dette har å si når alt kjører på standard hastigheter. Derfor er det heller ikke store forskjeller her.

At Multicom har bare halvparten av minnet i forhold til de andre PCene gjør ikke noe utslag på ytelsestestene vi har gjort. De fleste vil klare seg fint med 512 MB, det er først i forbindelse med spesielle bruksområder og kjøring av mange samtidige programmer at 1024 MB minne kommer til sin rett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.