Strategi-klassiker vender tilbake

Settlers-serien er elsket av mange, og nå annonserer UbiSoft at det femte spillet er under utvikling. Her er de første detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

The Settlers-spillene har mange fans, selv om nivået på de siste tilene i serienhar vært noe ujevn. Det er uansett ingen tvil om at Settlers er sjarmerende strategispill, med en glimrende og kompleks økonomisk motor.

Det er derfor hyggelig å høre at et nytt spill i serien er på vei, og skal slippes til høsten. Det er det tyske studioet Blue Byte som står for utviklingen, og i følge dem skal spillet kombinere den klassiske spillbarheten og mange nye elementer. Grafikkmotoren er for eksempel helt ny, og serien tar for første gang steget over i full 3D.

Handlingen foregår i middelalderen, og oppgaven er å gjenerobre kongeriket som er blitt tatt over av en ond tyrann. Det er dessverre all informasjonen UbiSoft har sluppet hittil, men vi håper å få sett mer av spillet i løpet av årets E3-messe. Det er i det minste ingen tvil om at grafikken ser meget stilig ut.

Vi gleder oss til å få prøve mer av spillet, for det har vært mangel på ordentlig gode strategititler i det siste. I mellomtiden koser vi oss med de første skjermbildene!

Strategi-klassiker vender tilbake


Strategi-klassiker vender tilbake


Strategi-klassiker vender tilbake


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer