Striper på skjermen

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg har lodrette striper på venstre side av skjermen skjermen, men som endrer seg hvis jeg f.eks drar ett forminsket nettleservindu fra den stripete delen og over til den normale delen. Installerer jeg driverne fra skjermkortleverandøren blir det faktisk mer striper. Jeg har lagt ved et filvedlegg av skjermbildet mitt som kanskje hjelper:

Når Windows starter opp registrerer den at det ikke er installert noen driver for skjermkortet, men den finner heller ingen skjermdrivere fra Microsoft den kan bruke heller. Jeg er nødt til å sette den til å søke i katalogen for skjermkortdriveren fra leverandøren, men når de er installert ender jeg opp med flere striper som nevnt over. Det har vært gjort feilsøking av hovedkort, prosessor, minne,skjermkort og skjermen er testet mot en annen datamaskin og viste ingen feil. Dette har vært utført av en service medarbeider utsendt av firmaet jeg kjøpte pc'en hos, men uheldigvis uten resultat. Håper Datadoktoren har noen smarte tips :) MVHTorbjørn

Datadoktoren svarer

Hei

Siden det er mulig å ta skjemdump av feilen, er det mest sannsynlig at feilen ligger i PCens minne, eller i adresseringen av dette. Skjermen er utelukket, skjermdumpen ville sett normal ut hvis feilen lå der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer