Strømgjerrig trådløst tastatur og mus

Trådløst tastatur og mus er bra, men hva med strømforbruket?

Strømgjerrig trådløst tastatur og mus
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange varianter av tastaturer, med vekt på design, komfort, ergonomi, ekstrafinesser osv. Vi har vært innom de fleste varianter, og vi ender alltid opp med å foretrekke et ganske enkelt tastatur.

Grunnen til dette er at spesialfunksoner som egne taster og hendler som gjør forskjellige ting krever at man skifter fokus fra skjerm til tastatur. Funksjonene legger seg ikke inn i automatikken i fingrene, de brukes for sjelden til det.

Logitech har mange varianter tilpasset forskjellige behov og ønsker. På testbenken denne gangen har vi en av de rimeligere variantene, Cordless Desktop S 520.

Egenskaper

Cordless Desktop S 520 består av et tastatur med integrert håndleddstøtte og en enkel mus som passer til både høyre og venstrehendte.

Tastaturet har ikke større grunnflate enn nødvendig, og krever derfor ikke mye ekstra plass.

Det er godt å skrive på, er støysvakt og har en definert, men myk landingssone for tasten.

Tilleggstastene er ikke plassert over eller ved siden av de obligatoriske tastene, de er plassert på en fiks måte mellom håndleddstøtten og selve tastaturet. De er dessuten så smale at de ikke tar plass og heller ikke er i veien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer