Studentenes beste verktøy

Nettet bugner over av gratis hjelpemidler.

Publisert
Sist oppdatert

Skoleåret er så vidt i gang, og de fleste studenter har nå kommet seg på plass på hybelen, deltatt på et par forelesninger og svidd av noen tusenlapper på nye bøker.

Men - har du tenkt på studieteknikken? De fleste nøyer seg med notatblokker og kludrer i vei forelesningnotater. Innleveringer skrives i Word, lagres på brukerområdet på skolens tjener og tas med hjem via minneplugg.

Og hva med gruppearbeidet? E-post, e-post og e-post. 17 e-poster for å avtale neste møte, en god slump e-poster for å fortelle at enkelte dokumenter er oppdatert, arbeidsfordeling, hvem har siste versjon av kravspesifikasjonen ... det går med unødvendig mye tid.

I denne artikkelen skal vi se på nettjenestene som gjør det lettere å være student.

>> Les også: Ferdig utdannet - hva nå?

Generelle tips

Vår anbefaling er å ha det meste lagret på nett. Dette gjør at du får tilgang på dine data hvor enn du måtte befinne deg; enten det er hjemme på hybelen, på datasalen på skolen, på biblioteket nede i byen eller via mobiltelefonen.

Du bør også vurdere sterkt å kjøpe en bærbar PC, nå som de fleste skoler og universiteter har muligheter for å komme seg på nett med egen maskin. Vi kommer i nær fremtid med en testrunde på bærbare PC-er til max 7.000 kroner, som bør være et godt prisnivå for en studentlommebok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer