Styr hjemmemaskinen via Twitter

Smart program gir deg kontroll hvor enn du er.

"Oops, jeg glemte jo å slå av PC-en før jeg dro på ferie!"
"Oops, jeg glemte jo å slå av PC-en før jeg dro på ferie!" Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange muligheter for å styre hjemmemaskinen din.

Vi har tidligere skrevet om Logmein, som gir deg full kontroll til en annen PC slik at du kan sitte på jobb og styre hjemmemaskinen, men det krever fortsatt at du har en maskin å bruke som styringsenhet.

Dernest har vi skrevet om programmer som VNC, som lar deg styre en datamaskin fra iPhone. Dette krever imidlertid at du har båndbredde som er god nok, fordi du hele tiden overfører innholdet på skjermen, og er ikke spesielt egnet hvis ikke du har skikkelig nettilgang (i tillegg er det kun tilgjengelig for iPhone).

Dagens variant er mye enklere, men tilbyr kanskje den funksjonaliteten du trenger. Ved å installere et lite program på maskinen, kan du nemlig styre den ved å sende Twitter-meldinger.

Ikke på Twitter ennå?

Stor guide til Twitter

Med TweetMyPC, som foreløpig kun er tilgjengelig for Windows, kan maskinen motta Twitter-meldinger og deretter utføre instruksjoner. Det første du er nødt til å gjøre, er å installere programvaren (gratis) som du finner på http://tweetmypc.codeplex.com/.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer