Styr unna disse

Vi har testet de dummeste iPhone-applikasjonene.

Styr unna disse
Publisert
Sist oppdatert

Her på DinSide Data skriver vi ofte om programmer vi tror våre lesere kan ha bruk for, men ikke i dag. Nå har vi nemlig trålet App Store på jakt etter de mest ubrukelige applikasjonene du kan få på en iPhone eller iPod Touch.

Noen av dem er morsomme, mens andre bare er laget for å tjene et par kroner. DinSide har kjøpt og testet de teiteste applikasjonene så du slipper.

Her er ti applikasjoner til iPhone som du definitivt ikke har bruk for.

I Am Rich

Som mange sikkert har fått med seg, må Apple godkjenne alle applikasjoner som ligger i App Store, og det har dukket opp flere konflikter med utviklere etter at Apple har trukket tilbake applikasjoner uten å oppgi en grunn. Men dette er noe av det drøyeste undertegnede har sett på lenge: en iPhone-applikasjon til 5 499 kroner (!).

Til den prisen, som er mer enn selve telefonen koster etter at du har låst den opp, burde man nesten få litt valuta for pengene - den gang ei. Det eneste denne applikasjonen gjør er å vise et bilde av en edelsten.

I skrivende stund (tidlig onsdag morgen) er det fortsatt mulig å kjøpe applikasjonen, som etter all sannsynlighet vil bli fjernet. Personer som har skrudd på funksjonen som lar deg kjøpe innhold i iTunes med ett klikk burde trå varsomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer