Sudeki – endelig skikkelig XBox-rollespill

Los Angeles (DinSide Data): Er du en av disse som savner flere ordentlige rollespill på XBox? Sudeki, som kommer til høsten, kan være redningen. Vi har snakket med produsentene.

Publisert
Sist oppdatert

Japanske rollespill er kjære for mange, og de fleste spillentusiaster har et forhold til slike. De hører tradisjonelt til konsollverdenen, men denne typen spill har vært mangelvare på XBox. Vi håper at denne situasjonen endrer seg når Sudeki kommer i butikkene.

I følge en av produsentene for spillet, Joe Cavella, kombinerer Sudeki klassiske RPG-elementer med rask og hektisk action. Klassiske rollespill er et utrykk Cavetas gjentok flere ganger, når vi spurte ham om hva Sudeki kunne sammenlignes med. Det fokuseres på solid historie, muligheter for utforskning, men først og fremst kamper.

Sudeki foregår i sanntid, det er ingen turbaserte kamper, og selv hvis du går inn i menyene for å for eksempel bytte våpen, går tiden mye saktere, men stopper aldri helt.

Japansk stil

I Sudeki kontrollerer du fire karakterer samtidig, og kan når som helst bytte mellom dem. Det er totalt ni personligheter i spillet, og hvem og hvor mange av de du kontrollerer avhenger av hvor langt du er kommet.

Akkurat som i de fleste rollespill er målet å bygge opp personene du styrer og gjøre dem sterkere. Dette oppnås gjennom kamp og ved å løse gåter og utføre oppdrag. Når det gjelder kamp, møter du fiendene stadig vekk. Det er separate områder i spillet hvor det fokuseres på kamp, og områder hvor det fokuseres på eventyr og utforsking - samt noen steder hvor begge spillestilene kombineres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer