SugarSync

Synkronisering på speed.

SugarSync
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det er én tjeneste som bare fungerer uten at du trenger å gjøre noe som helst, er det SugarSync. Klientprogrammet kjører i bakgrunnen og monitorerer utvalgte kataloger for endringer, og endrer du en fil eller lagrer en ny, lastes den automatisk opp til SugarSyncs servere.

Det elegante er at du kan ha flere maskiner knyttet til samme konto, og ved å mappe kataloger mot hverandre, vil endringene automatisk lastes ned til den andre maskinen. Sagt med enklere ord: Hvis du lagrer en fil på skrivebordet når du går fra jobb, ligger den på skrivebordet på maskinen når du kommer hjem; og det helt uavhengig av om du bruker Windows eller OSX.

I tillegg er filene tilgjengelig via webgrensesnittet slik at du kan hente dem uansett hvilken maskin du bruker, og også på mobiltelefonen din. Ja, du kan til og med sette opp mobiltelefonen i synkroniseringsgruppen, slik at du lett kan synkronisere bildene du tar med mobiltelefonen slik at de allerede ligger på PC-en når du vil se dem i litt større format.

Du kan også dele filer med andre (til og med direkte fra mobiltelefonen), og det er ingen størrelsesbegrensning på filer. SugarSync tar også vare på versjonshistorikken (5 versjoner hvis du betaler, 2 versjoner ellers) slik at du kan rulle tilbake til en eldre versjon av en fil (en funksjon jeg for øvrig satte veldig pris på da jeg skrev denne artikkelen), og prismessig kommer SugarSync også hyggelig ut i dette selskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer