Super avspiller for HD-video

Splash byr på alt du trenger.

Super avspiller for HD-video
Publisert
Sist oppdatert

Vi vet det. Det finnes sikkert flere multimediespillere til Windows enn vi klarer å telle, men de færreste er like enkle og elegante som Splash.

Det er nemlig et faktum at populære avspillere for PC-bruk ofte er overlesset av innstillingsmuligheter, og det blir rett og slett for mye for folk flest å forholde seg til. Joda, de kan sikkert gjøre "alt", bare man har tid til å sette seg inn i det, men det er det mange som ikke har.

Linjelekkert og enkelt alternativ

Splash derimot, har et rent og pent grensesnitt med avspillingskontrollene og lyd nederst, og beveger du musepekeren til øvre del av skjermbildet dukker valgene Open File, Subtitles og Settings opp. Du kan også høyreklikke i bilderuten og få opp de samme valgene. Det holder i massevis.

Og innstillingene behøver du slett ikke være noen teknolognerd for å skjønne, det meste presenteres rett på sak og i klare ordelag.

Det er imidlertid noen flere fordeler ved Splash. Først og fremst har spilleren innebygde kodeker for nær sagt alle aktuelle filformater, og disse skal i følge ryktene være bedre enn mange andre gratis-kodeker der ute. Det betyr at du kan åpne de aller, aller fleste multimediefilene (både lyd og video) gjennom programmet, som straks og med en gang vil starte avspillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.