Super-konverter fra Plextor

Endelig kommer det en boks med støtte for konvertering av video i alle kurante formater: MPEG-1/2/4 og DivX - i dedikert maskinvare! Her kan det spares masse tid for filmentusiaster og VHS-samlere.

Super-konverter fra Plextor
Publisert
Sist oppdatert

Ønsker du å overføre video til til brenning av DVD, videoCD, DivX-fil eller MPEG-4, så finnes det svært mange muligheter. Felles for de fleste av dem er at det kan ta lang tid, siden man må fange videoen i ett format, og så konvertere etterpå. For de som ønsker å ha en fullkvalitets fil liggende, som så kan kvernes til forskjellige formater etter behov, er dette kurant løsning. Men mange vil gjerne slippe konvertering, og ikke bruke lenger tid enn det selve overføringen tar.

Dette er målgruppen for Plextors ConvertX. Denne boksen har egen prosessorkraft, som konverterer til ønsket format under selve overføringen. Dermed er det bare for PCen å lagre filen, og når overspillingen er ferdig er filen klar.

Det er også mulig å brenne DVD eller VCD direkte, og redigere og legge til menyer osv i etterkant.

Førsteinntrykk

Vi har begynt å teste boksen, og det første vi var interessert i å finne ut var bildekvaliteten og brukervennligheten. Vi har derfor valgt å formidle vårt førsteinntrykk i denne artikkelen, og komme tilbake med en mer omfattende testartikkel når vi har testet alle de forskjellige formatene og redigeringsmulighetene i forskjellige sammenhenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer