Test av Lenovo Yoga Book

Superkompakt hybrid med helt spesiell funksjonalitet

Det er et nettbrett. Nei, det er en PC. Nei, det er en digital notatblokk. Kanskje et hybrid-nettbrett? Vi har sett på maskinen som muligens prøver å være litt for mye på en gang.

ENDELIG TYNN NOK: Lenovo Yoga Book er mange enheter på én gang, og når den er klappet igjen, er den 3 mm tynnere enn den første iPad-en. Se video i saken fra utpakkingen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
ENDELIG TYNN NOK: Lenovo Yoga Book er mange enheter på én gang, og når den er klappet igjen, er den 3 mm tynnere enn den første iPad-en. Se video i saken fra utpakkingen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når den er lukket, kan Yoga Book ved første øyekast se ut som en svært tynn og kompakt PC.

Åpner du den, finner du imidlertid ikke noe vanlig tastatur, men en kapasitiv berøringsplate med et virtuelt tastatur som lyser opp når du skrur maskinen på.

Ser ut som et ordentlig nettbrett

Bretter du tastaturdelen helt rundt, forvandles maskinen til et nettbrett - og i motsetning til samtlige hybride PC/nettbrett-produkter vi har sett de siste årene, ser den nå ut som et ordentlig nettbrett.

Det skyldes skjermen på 10,1 tommer skjerm, tykkelsen på like under én centimeter (tre millimeter tynnere enn første første generasjon iPad), og vekta på 690 gram. Noen millimeter tykkere og tyngre enn de hvasseste nettbrettene riktig nok, men husk at nesten ingen av disse har integrert skjermdeksel.

Og nettopp det er kanskje det aller mest geniale ved dette produktet. Det blir som nettbrettets svar på de gamle klapptelefonene, en kategori som dessverre har vandret over terskelen for lenge siden. Og synes du Windows ikke er det optimale nettbrett-OS, fås Yoga Book også i Android-utgave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer