Supermus til gamere

Logitech gikk til profesjonelle "gamere" for å høre hva de ønsket seg mest, og ut kom MX518-musen, med maks oppløsning på 1600dpi - som kan endres i farten.

Supermus til gamere
Publisert
Sist oppdatert

- Spillere en den beste kilden til ideer om hvordan vi kan bygge den perfekte musen fordi de vet hvilke verktøy de trenger for å vinne, sier Ashish Arora, som er Logitechs musesjef, på CeBit i Hannover.

Derfor kan den nye kablede spillmusen MX518 bytte oppløsning fra 1600 dpi til 400 dpi med et enkelt museklikk. Dette er fordi seriøse spillere ønsket seg raske bevegelser i det ene øyeblikket og høy presisjon i det neste.

Denne muligheten har de ikke hatt tidligere, og Logitech er spesielt stolte av å kunne bytte oppløsning på musen i selve spillet.

Bedre MX-motor

Ellers har MX-motoren blitt oppgradert til å bruke et 16-bits format for dataoverføringen, der andre ofte nøyer seg med åtte. Dette gjjør at musen kan flytte mer data om gangen, som fjerner "lag" og tregheter i det fleste spill.

Musen skal være i butikkene i begynnelsen av april, og selv om den norske prislappen enda ikke er påklistret, vil den antakelig koste like under fem hundrelapper (49,99 dollar).

Mer informasjon finnes hos Logitech

Tilbake til Cebit 2005

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer