SuperOffice slipper versjon 4.5

Et av norsk databransjes mest internasjonale produkt har nå kommet i ny versjon. Vi tar en titt på hva som er nytt i denne.

SuperOffice slipper versjon 4.5
Publisert

SuperOffice er et program som hjelper deg til å holde oversikt over dine kontakter. Det er først og fremst beregnet på selgere som skal betjene kunder, men kan også brukes for andre typer kontakter. Programmet har eksistert siden 1990 og blir distribuert over store deler av verden, men med Norge som det foreløpig viktigste markedet.

Ideen bak programmet er at all kommunikasjon som foregår i en virksomhet skal knyttes til kunden. Brev, faks, møter og tilbud vil alltid ha en relasjon til denne, slik at det blir lettere å følge opp og holde oversikt over aktiviteter i forhold til den enkelte kunde. I en flerbrukerløsning vil alle medarbeiderne dele denne informasjonen, slik at alle i organisasjonen skal kunne følge opp enhver kunde.

Nytt i versjon 4.5

SuperOffice utvikles både for Mac og Windows, og Windowsversjonen er nå blitt en ren 32-bits applikasjon. Dette innebærer at den må kjøres i Windows 95 eller senere versjoner av operativsystemet. Fordelen er at programmet lettere lar seg integrere i Windows, både med hensyn til ekte fleroppgavekjøring og datautveksling med andre programmer. Det kommer også mye ny Windows-teknologi som SuperOffice vil utnytte i fremtidige versjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.