Superrask mus fra Logitech

Det er ikke så ofte at det introduseres revolusjonerende nyheter på mus-fronten, men det er alltid hyggelig med nye varianter av dette viktige redskapet. Her er Logitechs nye supermus.

Publisert
Sist oppdatert
Superrask mus fra Logitech
Superrask mus fra Logitech


Mus er uten tvil meget viktig, det er tross alt den de aller fleste databrukere benytter seg av til daglig. Presisjon og ergonomi er viktig, og det er de mest krevende brukere (blant annet spillentusiaster), Logitech nå retter seg til.

Den nye musen heter MX510, og skal være den raskeste, mest stabile og presise musen på markedet. Den optiske sensoren registrerer hele 5.8 megapiksel i sekundet og støtter akselerasjon på opptil 15 g. Det skal sørge for den ultimate presisjonen.

Utseendemessig er musen også ganske spesiell, med en blå, holografisk overflate som reflekterer lys. Det gjør at hver mus ser litt annerledes ut. Det er åtte programerbare knapper på musen, som i utgangspunktet brukes til å bla frem og tilbake gjennom internettsider, bytte applikasjoner og scrolle gjennom dokumenter.

Musen er allerede tilgjengelig i butikkene, og koster 449 kroner.

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer