Superskarp LCD fra ViewSonic

Noen får aldri høy nok oppløsning på skjermen, men her kommer du ett skritt videre

Publisert
Sist oppdatert

I det siste har vi sett at nye LCD-skjermer kommer i større formater, men med samme oppløsning som tidligere. Typisk er 22-tommere med 1680 x 1050 punkter, en oppløsning som ellers var typisk for 20-tommere.

19-tommere har hittil hatt 1440 x 900 punkter som standardopløsning, og disse skjermene har vært den klart billigste inngangen til bredskjermens verden.

Men noen er fremdeles ikke fornøyd.

ViewSonic VX19410w

Noen vil i hvertfall bli litt mer fornøyd nå som det snart er mulig å skaffe seg en 19-tommer med 1680 x 1050 oppløsning.

ViewSonic lanserer nå en ny modell, som i tillegg til å ha den høyeste oppløsning blant 19-tommerne også har 2 ms respons og dynamisk kontrast på opptil 3000:1.

Lysstyrke på 300 cd/m2 er mer enn tilstrekkelig under alle forhold bortsett fra i solsteiken utendørs midtsommers, mens betraktningsvinkelen er mer beskjeden på 170/160 grader horisontalt og vertikalt.

Skjermen er først og fremst beregnet på spill og underholdning, men egner seg utmerket til annen hverdagsbruk.

Vi kommer tilbake til test av skjermen så snart den er tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer