Supersmart e-posttriks

Når du må utsette noe.

Publisert
Sist oppdatert

Se for deg følgende scenario: Du får en e-post som du ikke får svart på før du har vært på et møte som skal være i morgen.

Er du strukturert og flink med oppgaver og kalender og den slags, er det sikkert ikke noe problem, men for oss andre, er dagens tips uvurderlig.

>> Les også: Slik bruker du Outlook smartere

Nettjenesten HitMeLater lar deg nemlig "snooze" en e-post. Alt du trenger å gjøre er å videresende e-posten til en epostadresse hos HitMeLater, og så sørger HitMeLater for å sende den tilbake til deg når en viss tid har gått; avhengig av hvilken adresse du sendte til. Briljant måte å minne seg selv på noe, med andre ord.

Du kan for eksempel sende til 24@hitmelater.com for å få eposten i retur etter 24 timer, eller til friday@hitmelater.com for å få den servert i innboksen fredag morgen.

>> Les også: Slik får du mest ut av Gmail

Tjenesten krever ingen registrering, og i følge deres forside, har de ikke tenkt til å spamme deg, selv om det selvsagt er en risk du må være villig til å ta når du benytter deg av tjenester som dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer