Superspill til MacOS X

Et av verdens mest krevende og moderne spill kommer til Macen i løpet av måneden. Betyr det at Macen endelig blir en skikkelig spillplattform?

Skjermbilde fra Mac-versjonen av Doom 3
Skjermbilde fra Mac-versjonen av Doom 3
Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere var det mest moderne spillet du kunne ha på en Mac kanskje Homeworld 2 eller Halo, til tross for at John Carmack - sjefsutvikleren til Id Software - lenge har ment at OS X er overlegen som spillplattform.

Testet på Apples beste

Dagens beste Macer kommer nemlig med doble 2,5 GHz-prosessorer, vannkjøling og utrolige mengder minne. Sammen med et av verdens bete grafikkort, ATIs Radeon X800 XT Mac Edition, med 256 MB grafikkminne - er det eneste som holder Macen tilbake som spillplattform at få vil utvikle spill for for plattformen.

I løpet av månden vil dette endre seg, når OS X-versjonen av Doom 3 kommer på markedet. Nettsidene til Macintosh-magasinet MacWorld har fått kloa i den samme versjonen som i disse dager sendes CD-trykkeriene i Asia, og fått det de selv mener er ganske imponerende resultater.

Tåler tallene sammenligning?

Tallene fra MacWorld sin test er riktignok imponerende, men siden testen de brukte er nøyaktig lik den vi har brukt på DinSide Datas grafikkkorttester på de beste PC-tibudene, kan vi gjøre vår egen sammenligning:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer