Supertips for nettbrukere

Dette er godbitene for deg som bruker nettet flittig.

Publisert
Sist oppdatert

Forleden så vi på hvordan du kunne gjøre Google bedre ved å installere Greasemonkey og tilhørende skript.

Greasemonkey installeres som en utvidelse til nettleseren din, og ved å legge inn slike skript kan du endre hvordan en side vises i nettleseren din, samt utføre oppgaver langt enklere enn å gjøre dem manuelt.

>> Les også: Tilpass nettsider med Greasemonkey

Er du teknisk anlagt og vel så det, kan du lage slike skript selv, eller besøke nettsteder som userscripts.org og fråtse i tusenvis av skript som andre har laget.

Nettstedet ReadWriteWeb har trålet igjennom de lange listene hos userscripts.org og funnet de beste skriptene for deg som bruker Twitter, FriendFeed, digg, mixx, flickr, del.icio.us, facebook og Google Reader. Her er noen av de beste:

Twitter

TwitterIgnore - Lar deg ignorere en Twitter-kontakt midlertidig. Veldig kjekt når noen twitrer som gale fra en pressekonferanse du ikke har noe interesse av, for eksempel.

Twitter Auto Complete - Viser kontaktene dine når du skriver en @ i tekstfeltet hos twitter.com, dersom du sverger til å bruke nettsidene når du oppdaterer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer