Surf smartere med faner

Her er Firefox-tilleggene som hjelper.

Surf smartere med faner

Av: Fredrik Bølstad

Faner i nettleseren er uten tvil en god ting, og ingen savner slitet med mange nettleservinduer åpne samtidig.

I Firefox finnes det flere triks som gjør deg enda mer effektiv med faner. Vi har belyst noen av dem i artikkelen 10 kjappe Firefox-tips, som forteller hvordan du kan navigere med tastaturet, bruke adresselinjen effektivt, slette sporene dine, bytte kjapt mellom faner etc.

>> Les også: Få Chromes godbiter i Firefox

Riktignok er det kjekt med faner, men hvis du ikke kan triksene, kan det imidlertid fort bli litt for mye av det gode:

Under finner du noen tips og triks som gjør fanesurfingen lettere.

VertTabbarVertTabbar er en kjekk utvidelse som flytter fanene fra å ligge horisontalt under adresselinjen, til å ligge vertikalt på høyre eller venstre side av skjermen. Etter noen dagers bruk syntes jeg dette er en svært elegant løsning under visse forutsetninger.

Den største ulempen med denne løsningen er at den tar mye av skjermen, du kan bestemme størrelsen på hver tab i innstillingene, men likevel tar den betydlig mer enn den vanlige løsningen. Men hvis du pleier å ha et dusin faner oppe samtidig, og har en stor skjerm (gjerne widescreen) er dette fortsatt en veldig fin løsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer