Surfet på nettet, ble arrestert av kona

Mislikte surfevanene hans.

Publisert
Sist oppdatert

Nettet har mye å by på innen de fleste felt, og noen sider bør man kanskje holde seg unna, spesielt hvis interessene kolliderer med ektefellens.

Det fikk en mann i 60-årene fra Fana i Bergen erfare, da han fredag ble innelåst på et rom i leiligheten sin - av sin egen kone, i følge avisen BA sin nettutgave. Grunnen skal være at han hadde vært innom "damesider" på nettet, og ble tatt på fersken av kona, som mislikte det så sterkt at hun regelrett satte mannen i husarrest.

Fikk ikke mat og drikke

Mannen, som verken fikk tørt eller vått under den ufrivillige arresten, ble naturligvis både tørst og sulten der han satt, og da han ikke fikk overtalt kona til å sette ham fri, så han til slutt ingen annen utvei enn å ringe sin datter for å be om råd. Hun igjen kontaktet broren.

Denne broren, som bor et annet sted i landet, fant straks ut at det beste var å ringe til politiet og varsle om den nådeløse frihetsberøvelsen av faren.

Ble venner

Politiet rykket ut lørdag til ekteparets leilighet, og fikk etter hvert befridd den fortvilte mannen. Da hadde han sittet innelåst uten tørt og vått i ett døgn. Deretter måtte politiet mekle mellom ektefellene, og til slutt ble de venner igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer