Surroundlyd for bærbar

TEST: Bare utgang for hodetelefon? No problemo!

Surroundlyd for bærbar
Publisert
Sist oppdatert

Du har fått deg en fin flat-TV og surround-anlegg, og vil spille av video fra din bærbare. Eller du har fått deg en 24-tommers ekstra skjerm til din bærbare og ser fram til å kunne legge deg tilbake i godstolen og se film. Bildet blir fint, men hva med lyden?

Surroundlyd er en veldig viktig del av den store filmopplevelsen, med stereo blir det ikke på langt nær samme romfølelse.

Men det er ikke alle bærbare som byr på flerkanals lyd, eller kan brukes med alle typer surroundanlegg. Hvis den i det hele tatt har surroundlyd ut, så er det etter all sannsynlighet digitalt på SPDIF, ofte med en overgangskabel til optisk eller phono for tilkobling til anlegget. Det hjelper ikke stort hvis du skal koble til et surroundanlegg som har to eller tre minijacker for kanalparene.

Men det finnes løsninger.

USB Sound Box 7.1

Sandberg har mange forskjellige bokser i rimelige prisklasser, som løser store og små problemer. For lydproblemene vi har beskrevet over har de en USB-boks som har det du trenger for å koble til det aller meste av aktuelle surroundanlegg til din bærbare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.