Svært billig ny-Centrino fra Dell

Dells nyeste Sonomamaskin får bredformatskjerm på 15,4 tommer og en prislapp som skulle gjøre de fleste fornøyde.

Svært billig ny-Centrino fra Dell
Publisert
Sist oppdatert

Sonoma-toget stanset hos Dell i dag, som nå lanserer en multimediamaskin med nye Centrino - til 7.952 kroner inkl mva, men den kan fås billigere med enkelte av spesialtilbudene deres. Dell Inspiron 6000 får 15,4-tommers bredformatskjerm i tillegg til alle herlighetene i den nye Centrino-plattformen.

Den største fordelen med dette er ikke bare DDR2-minne og raskere systembuss, men også GMA 900 - Intels nye integerte grafikkbrikke, som Dell mener kan bidra til å redusere strømforbruket.

Den rimeligste versjonen til like under åtte tusenlapper kommer med Celeron M-prosessor på 1,3 GHz, 512 MB minne (i en begrenset periode), 30 GB harddisk og innebygd "Combo"-optikk som leser DVDer og skriver CDer.

Utbyttbare paneler

Celeron M-versjonen vil derimot beholde 400 MHz-bussen, men som vanlig er valgmulighetene mange på Dell sine hjemmesider - og du kan konfigurere maskinen med nesten alt du ønsker å betale for, inkludert en Pentium M.

Dell Inspiron 6000 kan også konfigureres rent utseendemessig, som er et resultat av det Dell kaller "kundeorientert" design. Det vil si at du kan utstyre den med fire forskjellige utskiftbare deksler, i fargene "Cherry Burlwood", "Carbon Fiber", "Mediterranean Blue" og "Charcoal Leather."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer