SW: Knights of the Old Republic

Ryktene er sanne: Dette spillet er det beste Star Wars-baserte tittelen på mange år, og du må spille det hvis du har en XBox. Vil du vite nøyaktig hvorfor, fortsett å lese!

Publisert
Sist oppdatert

Lovordene haglet da Knights of the Old Republic ble sluppet i USA tidligere i sommer. Oss europeere måtte dessverre vente helt frem til nå for å få prøvd dette glimrende spillet – men heldigvis var ventetiden verdt det. Knights of the Old Republic er noe av det beste som har kommet på XBox noensinne, et av de beste Star Wars-baserte spillene, og et fantastisk rollespill i seg selv.

Det er Bioware som står bak Knights of the Old Republic – de samme folkene som har gitt oss spill som Baldur’s Gate og Neverwinter Nights. Rollespill er altså noe de kan, men Star Wars-baserte rollespill er likevel noe nytt. Mange har mer eller mindre avskrevet Star Wars-fenomenet (de to siste filmene har fått blandet mottakelse, og spillene som har kommet de siste årene har også vært ujevne). Derfor blir det ekstra flott å se et spill som kan måle seg med det beste George Lucas har fått til på film.

Stemning til tusen

Knights of the Old Republic er plassert hele 4.000 år før filmene, altså ingen Luke Skywalker eller keiser Palpatine. Godt tenkt av Bioware, det viser at spillet kan stå på egne bein uten å være avhengig av de kjente karakterene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer