Syltynn MP3-spiller

Kult design er kanskje det aller viktigste på de nye, bærbare MP3-spillerne. Vi har testet spilleren som påstås å være verdens tynneste!

Foto: BEL
Foto: BEL Vis mer
Publisert

Artec Jungle-i er ikke bare en slank spiller, den er også meget elegant. Selve spilleren har en utførelse i blank og matt aliminium, noe som gir en følelse av eksklusivitet. Videre er spilleren utstyrt med et lite LCD-display, og knapper for de forskjellige funksjonene er plassert på sidene.

Som et kredittkort

Spilleren er ikke stort større enn et kredittkort, veier 57 gram og er bare 8,7 mm tykk. I motsetning til de fleste andre MP3-spillere, er den ikke utstyrt med kortleser, men blir levert i tre utgaver, med fastmontert 48, 64 eller 96 MB minne. Vår testspiller hadde 48 MB minne, noe som skulle være nok til 10-15 MP3-filer (45 minutter i nesten-CD kvalitet).

Med i pakken lå det noen enkle øreplugger, kabel for tilkobling til PC (parallelltilkobling), og batterilader. Det innebygde Lithium-batteriet klarer inntil åtte timer med musikkavspilling, og fullading tar i underkant av to timer. Batteriet kan også lades ved hjelp av et standard 9-volts batteri, dersom du ikke har tilgang til strømnettet.

Grei installasjon – til slutt

Vi fikk raskt erfare at den medfølgende programvaren for kommunikasjon med Jungle-i ikke var beregnet for Windows Me og 2000. I begge tilfeller oppnådde vi ikke kontakt med spilleren i det hele tatt. Det har riktignok kommet en oppdatering som kan lastes ned fra Artecs hjemmeside, som kan ha rettet på dette. I Windows 98 gikk det derimot greit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer