SyncBack - for mindre brukte filer

Musikkatalogen, bildene og alt det andre som ikke endrer seg så ofte.

Publisert
Sist oppdatert

SyncBack har både en betalversjon og en gratisversjon, så det er lett å ta feil.

I tillegg har produsenten forsøkt å gjemme gratisversjonen i bakgrunnen, slik at det har blitt endel misforståelser om det faktisk finnes en gratisversjon.

Ok, alle misforståelser til side: Det finnes en gratis versjon, og den er lokalisert her (se i bunnen av produsentens nettside).

SyncBack er et vanlig, men godt og allsidig, backup-program, men du kan gjerne bruke andre til samme formål. Det eneste kravet er at det kan ligge i bakgrunnen og kjøre oppgaver til avtalte tider.

Nå skal vi bruke SyncBack til å sette opp backup av våre mindre brukte, men likevel viktige filer. Denne type backup kan lagres på flere steder, men vi anbefaler ikke interne harddisker på samme maskin. Sett heller opp backup mot en ekstern harddisk, nettverksharddisk, eller andre maskiner i nettverket, eventuelt en lokal- eller ekstern server (via FTP).

Slik setter du opp SyncBack:

  1. Last ned og installer SyncBack.
  2. Når installasjonen er ferdig får du opp et vindu med to alternativer. Hvis det ikke dukker opp, klikker du på ikonet for å lage en ny profil (lokalisert nederst i venstre hjørne).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer