Synergy

To maskiner - ett tastatur. Synergy gir deg skrivebordet tilbake.

Publisert
Sist oppdatert

Nye datamaskiner blir stadig billigere, stadig flere kjøper dem, men mange beholder likevel sine gamle maskiner som en tilleggs- eller backupmaskin. Med to eller flere maskiner med hver sine tastaturer og mus blir skrivebordet raskt fylt opp, rotete og vanskelig å organisere.

Hadde det ikke vært greit å kunne bruke samme tastatur og mus til alle maskinene dine uavhengig av operativsystem? Synergy løser dette problemet for deg.

Ikke bare vil skrivebordet (det fysiske, altså) unektelig se mye bedre ut, men du vil også merke at produktiviteten vil øke betraktelig da du vil ha rask tilgang til alle maskinene dine.

>> Les også: Superruter fra D-link

Ett tastatur og mus til alle dine maskiner

Hvis du jevnlig bruker bruker mer enn én datamaskin vil dette programmet både kunne gi deg et ryddig skrivebord og en mer effektiv hverdag foran skjemen. Synergy er nemlig det man kan kalle programvare-versjonen av en KVM-svitsj.

For de uinnvidde i denne termen er en KVM-svitsj et apparat for å bruke samme tastatur, mus og skjerm på flere maskiner. Dette blir gjort ved å hoppe mellom maskinene etter behov. Prinsippet er omtrent det samme med Synergy bare mer smidig, brukervennlig og helt gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer