Ta Facebook-vennene dine på fersken

Neste gang noen avslutter vennskapet, får du beskjed.

http://www.flickr.com/photos/jwilde/ / CC BY 2.0
Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enkelte blir too much på Facebook, og vi er sikre på at de fleste har en eller flere i vennegjengen som man eeegentlig ikke har så veldig mye interesse av, og som blir masete, enten med overdrevent mange statusoppdateringer, quizer, Mafia Wars, eller hva det måtte være.

Til nå har det vært ganske lettvint å si opp et Facebook-vennskap. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på friends-siden og krysse bort de du ikke lenger er så interessert i. Det kjekke er at vedkommende ikke får noe beskjed om at du har fjernet dem.

Men - de som har installert dagens lille godbit får beskjed når andre fjerner dem som venn på Facebook.

Les også: Pimp my Facebook

Greasemonkey-skript

Det lille Greasemonkey-skriptet heter Facebook Friends Checker og fungerer ved at den sjekker igjennom vennelisten din når du er logget på Facebook ved jevne mellomrom, og dersom det plutselig viser seg å være et avvik, får du opp et vindu som viser navnet på de som eventuelt har brutt vennskapet:

Slik installerer du

For å installere Facebook Friends Checker må du ha installert Greasemonkey (Firefox/IE) eller bruke Opera, som har innbakt støtte for slike skript.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer