Table Tennis

SPILLTEST: Bordtennis-simulator er akkurat det verden trenger. Ja, faktisk, når det er såpass godt gjennomført.

Publisert
Sist oppdatert

Er det én ting Rockstar kan, så er det å overraske. Se på Warriors-spillet fra i fjor, for eksempel, hvem var det som kom på å lage et spill rundt akkurat denne lisensen?

Og nå, når Rockstar skal entre den neste generasjonens høyoppløselige arena, velger de å lansere et stilisert voldsspill som garantert genererer moralske debatter for de neste årene?

Nei, de sparer dette til GTA IV, og i mellomtiden slipper de Table Tennis. En virkelighetsbasert simulasjon av en sport de fleste har et forhold til, men som generelt ikke vekker de mest spektakulære reaksjonene. Og i samme slengen klarer de faktisk å skape nesten like mye debatt i spillmiljøene som et neste GTA-kapittel.

Konsentrasjon

Table Tennis er et merkelig spill. Bevisst minimalistisk, fokuserer det kun på å plassere to personer på hver sin side av et bord, gi dem to racketer og en ball. Her er det lite av EAs sportsglamour, null lisenser eller spektakulære kameravinkler. To mennesker og en ping pong-ball.

Følgelig er innholdet begrenset. Enkeltspillervarianten består av en slags karrieremodus, som tar oss gjennom fire vanskelighetsgrader. Du kan også spille enkeltkamper, men det er i hovedsak det. Flerspillermodusen bygger på de samme mulighetene, men la oss med en gang stadfeste at det er der spillets hjerte ligger. Table Tennis er på sitt beste mot levende mennesker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer