- Tag Heuers smartklokke klar til høsten

Samarbeid med Google og Intel.

Denne nye klokka presenterte Tag Heuer under årets Baselworld-messe. Men smartklokka deres kommer først til høsten, ifølge Bloomberg. Foto: NTB SCANPIX
Denne nye klokka presenterte Tag Heuer under årets Baselworld-messe. Men smartklokka deres kommer først til høsten, ifølge Bloomberg. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sveitserne har laget klokker med smart-elementer som navigasjon, oppkobling mot mobil og andre ting før.

I løpet av året vil den sveitsiske urindustrien lansere klokker som skal konkurrere direkte med de nyeste smartklokkene fra blant andre Motorola Samsung, LG Pebble og Apple.

Hvilken sveitser som faktisk kommer først i glassdisken hos urmakeren med en blanding av klassisk armbåndsur i luksusklassen og et høyteknologisk kommunikasjonssenter, er derimot usikkert.

Ikke så lurt å kjøpe klokker i utlandet?

Samarbeid med Google og Intel

Men den sveitsiske klokkegiganten Tag Heuer ligger i hvert fall godt an. På den sveitsiske urmessa Baselworld i slutten av mars i år annonserte de avtalen med Google og Intel om å levere teknologi til sin første smartklokke.

- Dette innleder en ny tidsalder med samarbeid mellom sveitsiske urprodusenter og IT-miljøet i Silicon Valley. Det føyer sammen de tre selskapene ekspertise inn henholdsvis luksus-klokker, programvare og maskinvare, het det.

LES OGSÅ: Dette betyr de vanskelige klokke-ordene!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer