LG C1

Tar OLED til et nytt nivå

LG skal levere mye bedre lysstyrke, virtuell 3D-lyd og et helt nytt brukergrensesnitt.

OLED: Dette er årets OLED-nyheter fra LG. Foto: LG
OLED: Dette er årets OLED-nyheter fra LG. Foto: LG Vis mer
Publisert

Året starter som vanlig med et brak for teknologiinteresserte. Sony og Samsung har begge kunngjort sine TV-planer, de ser lovende ut, og nå følger LG opp med en drøss med OLED-oppdateringer.

«OLED Evo» er noen av stikkordene med årets TV-lansering fra markedslederen innenfor OLED, og teknologien skal sørge for mye høyere lysstyrke enn tidligere OLED-paneler.

G1-serien

Ifølge LG er Evo-panelene i G1-serien, som tar over for fjorårets GX, en stor forbedring hva lysstyrke gjelde – 20 prosent høyere enn forrige generasjon – noe som også skal gjøre HDR bedre.

Den nye G1-serien drives av fjerde generasjon av LGs alpha-prosessor og kommer i størrelser på 55, 65 og 77 tommer.

Lysstyrken er også hovedforskjellen, hva bildekvalitet angår, mellom G1- og C1-serien, som du kan lese om under. G1-serien har også et «Gallery»-design som gjør at den ligger tett inntil veggen når den er festet med et veggfeste.

C1-serien

CX-serien til LG er blitt en favoritt blant dem som ønsker en ny og spektakulær TV til PlayStation 5 og Xbox Series X, og TV-en har støtte for spennende teknologi som eARC, HDMI 2.1, VRR, FreeSync, G-Sync og ALLM.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer