Tar opp nesten alt

Dette programmet spiller inn video fra flere kilder.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har vært på nett en stund og er ivrig på IM (instant messening eller direktemeldinger på godt norsk), da er du sikkert ikke ukjent med webkamera.

Men hvis det i det hele tatt følger med programvare til webkameraet så har denne en tendens til å være nokså begrenset når det gjelder funksjonalitet. Ofte er kvalitet og/eller format på lyd og bilde låst, slik at du eventuelt må konvertere filmklipp i ettertid for å få det i formatet du ønsker.

Det er her Debut Video Recorder kommer til redningen. Bak det nokså trauste navnet ligger et program med utrolig mye funksjonalitet til å være gratis.

Hva formater angår har du flere muligheter - lagring kan gjøres rett til .avi, .wmv, .asf, .mpg, .3gp, .mp4, .mov eller .flv (flash video). Programmet vil automatisk laste ned de kodekene du trenger.

I tillegg har du full valgfrihet hva gjelder kvalitet på de forskjellige formatene. Du kan dessuten ta opp lyd fra ønsket kilde, også med valg i kvalitet.

I innstillingene kan du også sette maksimumstid for video. Opptakene kan også settes til å automatisk skaleres opp eller ned til ønsket størrelse og framerate.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer