Targus Portable Speaker Book

MINITEST: Den kan minne om en tilårskommen bærbar CD-spiller, men det er før den åpnes.

Publisert
Sist oppdatert

Å sprade rundt i gatene med hvite ørepropper i ørene er ikke lenger et fenomen forbeholdt den yngre garde. Stadig flere, i alle aldre, har MP3-spilleren som en naturlig del av påkledningen. Tross alt har de eldste i rock'n roll-generasjonen for lengst passert 70.

Og hvis man synes musikken blir for bråkete har man fortsatt både lydbøker, språkkurs, podkaster og radio å lytte til mens man sprader.

Noen ganger kan det imidlertid være greit å dele lytteopplevelsene med andre, og bytte ut proppene med høyttalere. Det er her Portable Speaker Book fra Targus kommer inn i bildet. Denne "boken" er på størrelse med en god, gammel bærbar CD-spiller, men når den åpnes dukker to flate høyttalere opp. Praktisk!

Enkelt

Speaker Book drives av fire små batterier (AAA). Hvis den kobles til en PC via USB-porten, får den imidlertid all strømmen den trenger derfra. Mellom de to høyttalerne sitter en standard 3,5mm minijack, og her kan man altså plugge inn MP3-spilleren, PCen eller andre eksterne lydkilder. Du kan altså ikke overføre musikk digitalt via USB.

Minijacken fungerer også som av/på-bryter. Stikker du inn pluggen, aktiveres høyttalerne automatisk. Over minijacken sitter et hjul som lar deg justere lydnivået.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer