Targus Wireless Presenter

Det er mange måter å spolere presentasjonen din på. Her er en av dem.

Publisert
Sist oppdatert

Når timeplanen tillater det, reiser undertegnede land og strand rundt og holder foredrag om vår digitale hverdag. Alle som holder foredrag, inkludert meg selv, vet at presentasjons-fellene er mange.

Mange av dem har en eller annen forbindelse til Powerpoint.

Skrekken er å se at stadig flere tilhørere dupper med hodet, mens du strever deg gjennom den ene tekst-tunge sliden etter den andre. De få som ser ut til å følge med, venter bare på å få fyllt ut hele bullshit-bingo-arket.

Når du endelig har fått luket bort de verste lytene i presentasjonene dine, og innsett at store bilder, humor og minst mulig tekst er like effektivt på forsamlingen som råsterk kaffe, bør du sørge for at de tekniske hjelpemidlene dine fungerer optimalt. For eksempel den kombinerte laser-pekeren og Powerpoint-blafreren.

Full frihet?

Fordelen med en slik sak er naturligvis at du kan bevege deg rundt i rommet, peke på detaljer i bildene dine med et skarpt rødt lys, og trykke på knappen akkurat i det du ønsker å skifte side i presentasjonen. Det er her Targus Wireless Presenter kommer inn i bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer