Tastatur som kan rulles sammen

Det taiwanske selskapet Super Gate har lansert et tastatur som er mykt og kan rulles sammen. I tillegg er det vanntett.

Publisert

Har du lyst til å ta med deg et ekstra tastatur til din bærbare PC, men har ikke plass i ryggsekken? Eller kanskje du har lyst til å skrive morgendagens rapport mens du ligger i badekaret?

Det taiwanske selskapet Super Gate, som spesialiserer seg på spesielle tastaturer som utvider seg når de åpnes og som har trådløse løsninger, har nå lansert det som kan være løsningen for deg.

Tastaturet er kapslet inn av en gjennomsiktig membran som holder både vann og støv ute. Inni finner du helt vanlige taster som er festet til et mykt printkort. Tastene kan leveres i flere forskjellige farger, men alle de 5 eksemplene som vi i DinSide fikk se manglet den i-Macske fargefriskheten som dominerer bransjen for tida.

Vekten på tastaturet er bare 220 gram, og det finnes både med vanlig tastaturport og med USB-port. Super Gate har ennå ingen norske importører, ble vi fortalt, men hvis deres myke tastatur kommer på markedet i Norge vil det trolig komme til å koste mellom 200 og 300 kroner.

Inntil videre må du nøye deg med privat import (f.eks. fra USA), og hvorfor ikke: Tastaturet er ikke bare morsomt, men kan faktisk være nyttig for enkelte bruksområder, enten det er badekarsskriving eller behovet for å frakte med seg et tastatur som tar liten plass. Men det er en ulempe: Du kan ikke bytte ut tastene, og må derfor nøye deg med amerikansk tastaturoppsett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer