Tastaturpakke med lasermus

NYHET: Et knapt halvår etter lanseringen av MX1000 får den trådløse lasermusen nå følge av et like trådløst tastatur i Logitechs nye MX3100-pakke.

Tastaturpakke med lasermus
Publisert
Sist oppdatert

Lasermusen MX1000 har gjort stor suksess hos både spillere og vanlige databrukere siden lanseringen i august 2004. Nå kommer den også på plass i Logitechs nye tastaturpakke, som bundler lasermusen med det flate LX-tastaturet under navnet Logitech Cordless Desktop MX3100.

- Dette er en unik kombinasjon av uovertruffen yteevne og kraftig kontroll, - sier Denis Pavillard, Logitechs tastatursjef, - Vår lasermus har rystet bransjen og gitt et helt nytt sammenligningsgrunnlag for evaluering av mus. Dette nye Logitech-produktet vil få samme betydning for hele skrivebordet.

MX1000 er kanskje den mest nøyaktige optiske musen til nå. I følge Logitech er den opp til 20 ganger mer nøyaktig enn "vanlige" optiske mus, og den kan i tillegg brukes på flere overflater enn tidligere. Vi testet den i september.

Tastaturene i LX-serien er noe av det flateste på markedet, med en høyde på 22,3 millimeter. De har også mange forskjellige medieknapper og rullehjul på venstre side, som er nok til at Logitech kaller dette en "tohånds"-pakke.

Logitech har tidligere vært langt raskere med å bundle mus og tastaturer i egne pakker, som ofte ses på ferdigmaskiner fra norske leverandører. Alt tyder derimot på at MX3100-pakken vil blir rimelig eksklusiv, takket være prislappen på like under 1300 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer