TCI System Professional IIx

Har du behov for en kraftig PC - med god plass til forskjellige lagringsenheter er TCI Professional System II x en meget sterk kandidat. Den scorer høyt på målinger og har et kabinett som rommer det meste av lagringsenheter og enda litt til…

Publisert

Dette er en stor maskin, mer en arbeidsstasjon enn en PC. Den er utrustet med kraftige basiskomponenter og har i tillegg både båndstasjon for sikkerhetskopiering og Zip-enhet for utskiftbare disker på 100 MB. Denne maskinen er utmerket som grunnsten i et system for programutvikling eller mediaproduksjon, med god plass for ytterligere utbygning..

Inne i maskinen

TCI Professional System II x er basert på komponenter som er blant de raskeste som kan skaffes i dag. Maskinen har ingen separate vifter, bare de som sitter strømforsyningen og på prosessormodulen. Ved ytterligere utbygning anbefaler vi å installere en ekstra vifte siden verken hovedkort eller lagringsenheter er plassert i luftstrømmen fra de installerte viftene.

Hovedkortet er et Giga-Byte GA686DLX, basert på et 66 MHz Intel LX-brikkesett. Selv om dette siden Intels BX-lansering i forrige uke ikke er det aller nyeste, støtter det både AGP, SDRAM og USB samt en del nyvinninger som fremdeles ikke er støttet fullt ut av dagens operativsystemer, som ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) og OnNow (hvilemodus som ikke slår av maskinen helt, men setter den i dvale og gjør oppstart raskere siden du slipper hele testprosedyren og full oppstart av operativsystemet).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer