Teachers Smart Card

Et kort som beskytter PCer mot alle typer fikling høres forlokkende ut, og prisen er også svært attraktiv. Men vi hadde gjerne sett at det virket…

Teachers Smart Card
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere testet et kort som lovet det samme – å beskytte PCen mot alle typer inngrep. Fra nye drivere som ikke fungerer, til ren sabotasje, mislykkede installasjoner og virusbefengte e-poster – det er en verden full av farer som dagens PCer kan bli utsatt for.

Det forrige kortet vi testet, Radix Protector, fungerte utmerket, med enkel installasjon og umerkelig i bruk. Det eneste negative var den høye prisen, det koster mange ganger så mye som Teachers Smart Card (TSC).

Men vi fikk ikke TSC til å virke.

Installasjon i Windows Me

Vi startet først med en nyformatert (FAT32) harddisk med duggfrisk installasjon av Windows Me. Installasjonen av TSC gikk helt greit, vi fulgte den korte og greie bruksanvisningen og støtte ikke på noen problemer så langt.

Da at vi var oppe å kjøre igjen, startet vi Windows Update og lastet ned de siste oppdateringene av forskjellig slag til Windows Me.

Etter dette måtte vi ta en omstart, og forventet at PCen skulle bli satt tilbake til utgangspunktet før oppdateringene.

Men PCen bare hang etter at vi hadde skrevet inn Windows-passordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer