Tekken 4

Tekken Tag var morsom, men det er Tekken 4 vi egentlig har ventet på. Nå er den her.

Publisert
Sist oppdatert

Tekken er kanskje en av de mest velkjente spillseriene som har vært tilgjengelig på PlayStation-maskinene. Vi husker alle hvor imponerende det var å spille de første tre utgavene av serien, som kom på den originale PlayStation-maskinen, og brakte spillehall-grafikk inn i våre stuer.

Det fjerde Tekken-spillet, Tekken Tag Tournament, kom samtidig med lanseringen av PlayStation 2, og var underholdende nok, men det er Tekken 4 som virkelig er det neste fullverdige kapittelet i serien.

Ingen revolusjon

Til tross for lang ventetid, er likevel de fleste forandringene mer en videreføring av gamle ideer enn virkelige nyheter. Det er fremdeles Tekken i bunn og i grunn, og alle som har spilt tidligere utgaver vil raskt komme i gang med det nye spillet.

Det er tre helt nye karakterer med i Tekken 4. Christie er blitt opplært av Eddy Gordo, og behersker den samme kampstilen som han gjorde i sin tid. Forskjellen er at Christie er noe mer attraktiv å se på. Stevie Fox er bokser, og bruker kun knyttnevene til å slåss. De to knappene som vanligvis betjener bein, brukes hos Steve til å dukke. Det er en interessant nyhet, og Steve ble raskt favoritten blant de nye personene. Craig Marduk er et hode høyere enn alle andre i spillet, og bruker en kampteknikk som ligner litt på wrestling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer